Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een item retour wilt sturen.  Mocht het item nog aan de voorwaarden voldoen, mag het retour gestuurd worden binnen 14 dagen. De voorwaarden lees je hieronder. Stuur gerust een email naar info@thedezzyfactory.com om meer informatie te ontvangen over het retourproces of gebruik ons retour portaal https://dezzys.shipping-portal.com/rp/.

 

  1. Melden retour (binnen 14 dagen)
  2. Terugsturen retour (binnen 14 dagen na melden retour)
  3. Crediteren aan consument (binnen 14 dagen na aanmelden retour)

Je dient als klant zelf de verzendkosten van de retour (alleen van jou terug naar ons) te vergoeden. Let op: je bent zelf verantwoordelijk voor deze verzending. Pakketten met een postzegel komen niet altijd aan. Het is daarom aan te raden met track en tracé je item te versturen. Retourzendingen die niet zijn aangekomen kunnen we helaas niet in behandeling nemen.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Ruilen

Wilt u een product ruilen? U kunt hiervoor contact opnemen met info@thedezzyfactory.com. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Voorwaarden

Wat wij niet retour aannemen:

  • Items die niet binnen 14 dagen na ontvangst retour bij ons zijn binnen gekomen

 

Let op: mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

 

Items met hygiënische redenen:

  • Badkleding
  • Lingerie
  • Panty's
  • Alle soorten lenzen

 

 

Defect item

Heb je een item wat beschadigd geleverd is? Wat vervelend! Maak hier gelijk een melding van binnen 24 uur door een email te sturen naar info@thedezzyfactory.com of via onze WhatsApp service +31 6 18729671. Vermeld hierin je ordernummer, productnaam en stuur een foto van je klacht mee in de bijlage. Wij zullen zo spoedig mogelijk er naar kijken en met een passende oplossing komen. 

Let op: belangrijk dat je het ons binnen 24 uur laat weten als het item beschadigd is (wegens ontbreken van aannemelijkheid dat de schade niet zelf is aangebracht). Zodra je dit later dan 24 uur meldt, vervalt de garantie.