Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie.

Heb je dus een item wat beschadigd geleverd is? Maak hier dan gelijk een melding van binnen 24 uur door een email te sturen naar info@thedezzyfactory.com. Vermeld hierin je ordernummer, productnaam en stuur een foto van je klacht mee in de bijlage. Wij zullen zo spoedig mogelijk er naar kijken en met een passende oplossing komen . 

Let op: belangrijk dat je het ons binnen 24 uur laat weten als het item beschadigd is (wegens ontbreken van aannemelijkheid dat de schade niet zelf is aangebracht). Zodra je dit later dan 24 uur meldt, vervalt de garantie. 

Klachten

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@thedezzyfactory.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting Webwinkel Keur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.